Thursday, 23 June 2011

~ my boyfriends ((: ~

heyy to all reader ?? haaa.. jgn tekejut yerr ?? ni bukan kekasih sayerr laa.. die kawaan saye sahaja.. kwan sekelas saye yang paling rapat sngt dengn sayee.. :)) nme lagi boyfriend (kawan lelaki ) kan, siap adew 's' lagi tue kan? hahaha tu mkne nye ? bukan die sorang jea la boyfriend aku kan kan kan ?? hahaha.. (bengong) die ni dak tomoi ! terel mane aku pon tak tahu arr enn ?? tapi dengr citer cam bagoss jeh !! haha ( lex arr faez)
eh lupe pula ?? nme die faez bin zol !! kalau susa sngt paggil die BENJOL haha !! sambungan nme die ngn ayah die ? sweet kann ?? huahuahuahua.. (jgn mara haa:))die ni pendiam jeaa dalam kelas !! senang kene buli ngn aku ?tapi setia bhaii !! sesapew yang couple ngn die ? sakit kan haty die ? siap arr korang !! aku tarik2 rambut korang sampai botak !! korang jgn maen kan perasaan mmbe aku sorang ni ehh !! kalau taaa.... tempah maott la korng ! tapea faezz !! aku tahu kau ta cam adli ske bantai pompuan ! jadik jantan dayus enn ?? so, aku bagi pihak kau p bantai budak yang sakit kan hati kau tuh ehh !! hhahhaah.. (backup bhaii ) hhahaha.. klah klah !!malas ckap bnyak ! kalau kau ta tahu enn ?? aku nak bagi tahu nih ? aku sayang kau la lori lori lori !! :) hahahahhaha daaa >> :))

Sunday, 19 June 2011

~My bEsTiE JuGak ~

cbe korang teke ? die buka mate ke ta ? hahaha !! ntah la.. aku pon tak !! nme budak kat ats nih NURUL FATIHAH BT JAFFARI.. haha .. sorry mention sekali nme ayah plak enn ?? bla bla..what eve thing ? aku kenal cekmoxx ni time aku porm 1 agy .. die nih mmh sesengal aku gak !! tapi mereng die ta dapt di bendung !! (hAHAHA) cekmoxx ily auw !! aku tulis pasal kau dalam ni coz naty kau ingt aku lupe kawan plak en ? haha .. aku mana pena lupe kawan2 yang ta pena lupe aku ? aku selalu ingt korang !!?? jgn isau ar... kalau korang nak tahu ? cekmoxx ni jugak la.. yang salu carik psal ngn aku ? suke biken hati aku panas ? biler cakap ? salu na menang weyh ? ta pena nak kalah !! tu yang biken hati wa meledak ngn pangai dye nih !! kadanng2 mnta nasihat en ?? aku di persalah kan balik !! pk2 balik ?? bek aku nasihat kan diri aku sendri,, daripada mnta nasihat die enn ?? comporm2 ! takan dapat nye ar.. hahaha (JANGAN MARA EA CIKMOKK ) heheeh...now ? da naek porm 4? aku stay kawan gak ngn die ? but ta serapat dulu la.. :'( dulu aku adew group ngn dak montell nih !!nme group kitorang OURTEAM ? SWEET KAN ?? (haha,taley bla enn poyo jeh :p ) kitorang pecah group pon ? aku tak tahu bab apew ?? hahahah lupe2 (bnyk , mkan smut ! sorry :) ) aarrhhh re bala bala ! mengarot sesangt arr ni enn ?? hhahahaha.....pafapefe ponfon cekfekmokfok afakufu safayangfang kafaufu safangatfat !! samfampaifai bifilefe2 !! :)) <3

Wednesday, 15 June 2011

~ KeSEnGaLaN DiE ~

ce tengok , ce tengok !! comell arkk ?? (skit arr enn ) hahaha !! budak giler nih ?? member aku jugak !! seumur hidup kitorang kenal ? ta pena jmpe pon ?? tapi dpat kawan ngn die ?? perrh ! layan siall !! satu kepala ! jahaha ! jgn korang cakap derr nih bf aku sudaa.. opzz !! sorry arr bf bf nih enn ?? wek wek wek !! ta suke ta suke ta suke ! haaah(topic lari dah !) haha ! aku ske kawan ngn die ? sbb die baek ? (baek la sangt !! heh ) sbb die handsome (BBLLUUWWEEKK !!) ngehnegh !! gedik lak aku enn ?? die dok mana pon aku ta taw !! ta pena na tnye plak enn ?? yang aku tahu die mmg tadea gf la.. (ta laku kot !! haha) soo..? sesape yang da terbuka or terbace blog aku pasal mamat nih ? hah ! patu da cairr meleleh leleh air liur plak tengok die ?? baek lupe kan niat murni anda tuh !! sbb die nih ngokngek skit !! jgn mara eh reyy !! haahh ! ehh ? lupe plak ?? die suke orang pggil die reyy ? so korang yang msih nuda di luar sana ?? panggil la die pakcik reyy .... hahaah.. lau nak sdap skit ?? abang reyy.. ceeeewah !! (GELI BULU KETIAK AKUH REY !! HAHA) rey rey.. macam2 kau nih !! tonija la ape lah.. aku tumbok muke kau jap g!! makan nasi pakai straw la kau sebulan kat icu lowyat tuh ..!! hahaha !! BTW !! dia frenz aaku arr !! best kawan ngn die ..!! ilove ulah REY MENGONG !! hahaha ..

Tuesday, 14 June 2011

~ perit dan sakitnye dalam ni ? allah jea yang tahu ~

HUH ~ cter kau laa aku senanye ta larat da na bercinta ??tapi macam cg azura salu cakp la kan ?? hati memainkan peranan dalam hidup kita ?? mulut bole arr ckap tak nak couple da enn ?? hati kite yang menentukan segalanya !! :( ko tengok kalau aku da nanges ?? cam dak tecik ni arr !! melalak jea tahuu ! (LEMPANG JAP G ANG ) kenape erkk ? bile aku da syang someone tuh ? susa na hilang rase cinta tuh ! (PERGH jiwang karat nyeh !!) haha !! ta yah nak luah kan pasaan sangt la kan ?? but , aku still na ingt kn arr skit kat kaum2 lelaki kat lua sana ? hati pompuan ni ? tttooooooolong laaa jgn di perkotak katik kan sesuka hati !! dalam banyk2 organ dalaman wanita ? hati lah paling sensitif sekli (dokter plak dah ! ades !)  ? SO, kalau korang btul sayang kan pasngan korang ? blaja lah dahulu mendalami soal hati mereka ? aku bercakap ni berdasarkan pengalaman aku sendiri ? aku tak penah rampas kebahagiaan orang laen ?? (masuk topic laen plak dah !! haha) aku tak pernah adew niat nak kucar kacir kan hidup orang !! n kalau lah sekiranye korang terdengar aku nih adew kacau hidup orang laen ?? korang dtg la tnye aku ataupon orang yang da aku taboh tuh !! mesti adew sbb kenapa aku rosak kan hidup orang tuh ! aku btul2 ta paham ? lelaki nih ? ape yang dorang nak dari wanita sebenarnye ehh ?? hanya nafsu semata-mata ? or mmg CINTA ,.. CINTA?? WTF lah !! aku susa terima cinta orang sekarang !! lebey2 lagi budak tuh !! (SIAL) dulu aku sayang kau ?? kau buat taikk  ngn aku  ?? now ? aku da bole lupe kan  kau ?? kau dtg ckap CINTA balik !! adduuhh !! gampang arr !! ingt aku ni stok pakai buang kau eerr?? walaupun aku cakap cam nih ?? aku sikit ta penah simpan dendaam dan benci kat kau ?? malah sekarang ? aku da mule nak sayang kau ?? but but but !! aku kene taahn perasaan nih dulu !! coz !! aku tkut karier aku terbengkalai d sbb kan kau sorang jea !! aku minat dng hidup aku sekarang !! tolong lah faham !! dan aku nak ingt kan kau lagi ? selagi kau milik die ?? aku mntak maaf sesangt sangt !! aku ta bole na accept kau sebagai bf aku balik !! MAAF .....Abdul Ghani Mohamad !!

Sunday, 12 June 2011

~ NEW person in my life ! ~

ahakss !! nmpak enn ?? miss beauty queen tuh ?? nama die yang aku tahu azura ahmad jea laa.. tapy gelaran die?? Tuedy Ahmad Tuedy !! comeyy orkk ?? oarng teganu nih !! (bangge ar tuhh !! ) die bukan kawan saya tetapi saya sudah menganggap die couch saya dan merangkap kawan !! kadang2 kite pelajar ?? lebey baek bekawan ngn cg ? daripada bersahabat dengan rakan sebaya ?? bukan tak bole ?? bole ? tapi lebey afdal la kate orang tuh ! ( ECEH ! eiya bercermah ) mna ley tahan nih !! haha) NM lah !! ntah laaa.. die salu citer prob die kat aku ?? aku da sayang die macam aku sayang kawan2 aku pulak ?? die ni canea erkk aku nak citerr ?? cg aku nih , die tegas dalam soal sukan2 nih !! e2 yang aku semngt gilerr bile training ngn die !! keyakinan die tu buat aku rase aku nak bolot semua mas yang di sedia kan !! (haha poyo padahal ta pene menang pon !! ) alaaa.. janji adew semngt dan trus kan latihan ?? cg ckap comporm awk bole pegyy !! baekk boshh !! saye ekot ckap bosh !! tapi yang seday nye ?? die takan lama kat kajang ?? aku akan kesunyian ?? :'( ingt senang err na dapat cg yang kawteam n satu kepala ngn kite ?? susah auww !! cg ni arr terbaekkk !! aku sangt sayang2 die gilerr2 babeng !! CIKGU JANGAN LUPAKAN SAYA TAW NANTI :'( ...

~ TAMAK & DAN MENYAKITKAN HATI AKUH !! ~

eeerrrggghhhh !! mamat ni arr yang buat hati aku luluh kembali tuh !! (sioot arr) I love him, but he people's property and give high hope to me !! die da adew gf ?? but stay sayang aku ?? macam mana aku na accept kau balik ghani ?? dan aku ta berapa na yakin yang kau btul2 sayang kan aku atau sekadar nak isi mase kosong kau dengn lepak2 ngn aku sambil mluahkan kata2 hikmat yang akan merosak kan hati aku balik !! aku cukup serik ngn pngai lelaki yang suke ucap kate2 manis then ? ta pena na tunai kan pun senanye !! (ECEH !! jiwang gilerr doe akuh !! plik?? haha. ) citer kau pongeh arr !! cotcet cotcet !! semak pale aku !! tapi ta tahu asal ? aku sayng kau lebih daripada aku sayang adli (bla bla bla)  tapi enn ?? kau ta pena nak paham yang aku sentiase sakit dalam nih ?? bile kau cakp p kua makn jea ngn "die" !! aku pduli ap kau kua makan ker kau kua mane2 kea ?? tapi ngn "dia" mana tahan babe !! (poyoss la derr addeess ) tadea rr aku nak cakap aku gilerrr kat kau sangt enn ?? aku juz ckap aku sayng kau lebey jea !! (if ghani tebace ? jgn kembang sangt la kan ?? ) kalau kau btul anak jantan?? dan kau mmg cinta kan aku ?? kau buat la care kau sendiri supaya aku percaya kan kembali !!! aku tak nak menges lagi sebb lelaki yang tak  berguna untuk aku dan mase depan aku ?? waste my time !! baek aku ta payah coupl2 just pk pasal study n sport akuh /!!? lagi bahgia !! apew adew ngn cinta ?? ce korang ctew kat aku skit /..?? boring tau arkk !! aku bole hdup jea tmpe cinta ?? sapew yang nak mati tu tmpe cinta ?? meh dtang kat akue ?? via aku kauselor skit dak2 tuh /!! (haih !! jauh terpesong nih !!) hahah !! cter pasal die kuar mende laen plak en ?? aadduuss !! kadang na text die ?? tapi rase mesti die nga text ngn gf die ??? aaRRRRggggHHH !! bia arr die /!! if die btul sayang aku ?? die akan cari pas nih !! aku takan rampas kebahagiaan orang !! kecuali orang yang kacau kebahagian aku die akan menyesal sampai mamposs !!

Wednesday, 8 June 2011

~ my first beloved friend ! ~

nmpak tak makcik hantu kening atas nih !! hah !! die ny bukan kawan aku !! kawan aku athirah roslan !! hahaha  (jgn mara haaa...T-rExs Manson) peneman aku time kesengalan dah tak dapat nak di kawal !! masing2 kuar tandokk arr !! kitorang ni ?? nak cakap rapat ?? tak rapat la.. rapat la jugakkk ..!! (blom pape da mengarott hahha) athirah ni canea erkk nak citeer? die ni enn ? kalau story smthing uee..?? pehh ! blom citerr agy aku da gelakk !! tengok mimit muka die tuh !!nak tekencing-kencing aku !! hahahahahahahaha !! sememeh towl ..!! ktorang mmg jahat gilerr tau arkk !! dok kat sekolah !tadea sorang pon yang tahu niat jahat kitorang nih ..!! tahu2 da kene bahan !! pastuh !? asyek dok gosip pasai batinak sundal tu hah !! seronok korang tahu takkk ..!! patu gelak besrr kat situ !! biaa sume orang perasan !! haha ! kitorang mmg bukan bdak hot la kat skola enn ?? tapi biler da temasuk jerat group setan nih ..!! jgn harap la kitorang lepas kan korang yang da biken panas line kitorang kan terx kan ?? hahaah !!

             ~NENEK KEBAYAN~
HAH !! mesti plik enn ? knape aku letak title num 2 ni ''nenek kebayan enn'' haha.. die tuh mmg nenek kebayan plik ?? biler aku gelak ?? satu saas boleh dengar !! TAPI ?? bile die gelakk ?? semut celah ketiak pun ta dngr sore die gelakk !! haha !! kakaka !! sengal tol makcik nih ..!! lagi satu pasal die nih !! kalau die benci kat oraang tuh enn ?? onderspot die letak dalm blog die !! pasal orang tuh !! (actually btul kea aku eje ''onderspot'' tuh ) hahaha.. lantak arhh .. janji orang paham !! kukuikuiku !! :D pape pon sekarang.. aku nak cakap AKU SAYANG KAU LA MAKCIK NENEK KEBAYAN !! :)

Tuesday, 7 June 2011

~ HaTi kU LuLuH KeMbAli ~

aaddeess !! aku tak paham laa... kenapa lelaki suka buat aku macam nie.. sekse kan hidup kalau adew lelaki dalam hidup kita?? serabot kepala da nih !! bole plak die merengek2 nak manje2 ngn aku !! aku tak paham lah.. sama ada die saja nak puas kan nafsu die ??? or die mmg masih sayang kan aku ?? eeeeerrrr !! serabot lah !! d sebabkan die sorang aku termenong susah hati !! pikiran ntah kemana-mana melayang !! siot arr !! hdop aku bile da adew lelaki ?? mule la hilang happy golaky aku nih !! mula arr nak priod sepanjang tahun !! aduuuu !! perit arr derr !! canea ehh ?? aku buntu nih !! tapi aku masih tetap dgn pndirian aku arr ehh !! no more couple again !! INSYAALLAH !! aku da serik giler2 babi arr.. sakit dalam nih akhirnye nanti aku yang tanggung sesorang ..!! dorang yang tinggal kan aku tuh ?? boleh bahagia d atas penderitaan aku ?? sapew ta sakit hati ..?? padahal orang yang meluah kan kata hati die kat aku malam tadi tu lah !! yang da curang ngn aku banyk kali !! yang putus ngn aku lebih 2 kali ..?? tak kan aku nak to be continue blik ng die ?? huh !! cuak ! cuak !   yelahh aku mmg hebat dalam musnah kan hidup orang kan !! hhaha ( bangga diri jap ) aku mmg hebat dalam segalanye nye nye nye !! tapi aku tak hebat dalam mengambil risiko pasal cinte cinte nih !!! takut sesangat !! grrrr~~~ lagi pun die da adew gf ?? so ?? bile die mula nak plok2 aku tu ?? aku rase sebesalah degan gf die !! yes !! mmg gf die tadea kat situ mase kitorang kua date ?? but but but ??? aku bukan perempuan perampas kebahagian orang laen !! tak macam setengah pompuan siall ue (farahin) cam bangsat jea !!! haha ! tetibe masuk die plak enn ..?? da da da !! kluar ah !! sebok jeh !! shuh shuh !! :) aku da pening sekarang ?? kepala hotak aku dah berputar2 tampa arah da nih !! aku tak tahu apew perlu aku buat !! aku tak mungkin terima die buat mase sekarang !! sbb die masih milik orang !! kalau die bukan milik orang sekali pon ? susah skit aku nak accept die !! PERASAAN SAYANG KAT ''DIE'' ?? hmmm.. mesti lah adew walaupun sikit ?? aku sayang de senmenjak aku jumpe die !! sampai la sekarang !! sorang pon tak tahu apew yg aku simpan dalam hati aku yg dah nak hampir musnah nih !! aku tak tahu aku nak cakap aku masih sayang kau sepenuh nya atau tidak ?? yg pnting ? perasaan sayang aku kat kau masih adew la... aku dah tak kan percaya dengan ayat2 manis lelaki !! e2 lah racun kepada semua kaum hawa yang di lahir kan atas muka bumi nih !! walaupun kate2 die tuh !! buat aku hampir2 nak menanges sekali agi pasal lelaki malam tdi ..!! aku tahan ehh eh ?? aku tak nanges lagi tau tau tau !! aku kuat laaa... aku takan cairr cepat sangt dengan kate2 die sekarangg !! aku dah pandai buat pilihan untuk aku sendiri !! kalau aku ''CINTA'' someone tu ..?? aku akan tggu die sampai die jatuh cinta dngan aku balik ..!! but if die tak kan jatuh cinta dengan aku ..?? aku akan rele kan pemergian nye dengan hati yang berdendam ! harap maklum !! aku tak suka orang sentuh aku tanpa izin aku ?? lebih2 lagi nak cium cium pipi aku yang gebu nih ! (uuwweekk haha! gebu keh !) mahal taw taw taw !! hmmm ... aku perlukan seorang doktor cinta yang dapat mmbntu aku  menyelesaikan masalah jiwe nih ! parah parah !! aaduduuu !! AKU SAYANG KAU GHANI LEBIH DARIPADA AKU SAYAMG ADLI KEPARAT TUH !! BUT KAU !?? susah untuk aku cakap macam mane !! if kau btul2 sayang kan aku lagi ?? dan kau nak aku terima cinta kau balik ?? usehe lah dengan seikhlas hati kau !! supaya aku sayang kau sorang jea dlm hdp ak? dan pikat lah hati aku supaya jadi milik kau balik ..!! kalau kau btul2 anak jantan ! dan kau btul2 syang aku dan bakal amek aku jadi isteri kau yang satu jea !! sampai mati !! aku terima kau denagn ape ada nye !!! AKU BERSUMPAH ATAS NAMA MAK AYAH AKU !!!

Friday, 3 June 2011

kawan sesengal aku !!

1 jun 2011 pukul 2.07 tepat gambar ni di snap oleh geeliyana (kakak trex).. hmm dari kiri eiya( aku latuh) tengah kesya(bdak melaca, beloved friend akuh) and kanan tuh ? athirah (trex ? my first beloved friend now) :) miss korang laa.. meet jap jea doe... hmmm.. kesya da balek melaka dah !! meet pn kat kajang jeaa.. sedayy arrr.. grr ~~ miss cik kesya zaki !! iloveyou !!! :'(