Sunday, 18 September 2011

~ cerita dan aktiviti aku waktu 17/9/2011 (pahit mix manis) ~

۩۞۩۩۞۩  AL- FATIHAH  ۩۞۩۩۞۩

pada tarikh yg sudh tertera d tjuk besr tue ? aku ngn adk2 aku abhay ngn camina pepagi lagi da pegi swimming ngn (kak da & kak cik)?? kitorang kat p swimming kat antana ria kt bangi seksyen 7, happy arr enn ? sampai sana, tmpe mmpedulikan orng laen, aku (eiya latuh!) ,nabil ngn camina tros trjun kolam tmpe melihat kiri dan kanan !! hahahahahahh.... da macam buat karangn laa plak enn ?? hhaahha mcm2 style kitorang buat ?? auw ! tapi sayang nye ta amek bnyk pib pon.. ade satu 2 jeaa.. antre nye ?? di bwah ni jea leeerrr.. ~~

haaa !!! yg kt blakang mcm monster tue la adeq jantan kuh ! nabil nme nyeee ?? yg baju biru tu aku (prinsesa dyesebel ) hahahahah !!! dan yg sebelah aku tu laa kak da, dan sebelah kak da tue la adeq jantina aku,, hahahh camina nme nyewww.. (◕‿-) hehehe.... kak cik tlong snap kan pic jea.. haah, sian dear tk masuk skali.. haha, okayy, kitorang da naek darat dlam pkul 11 lbey catu laa kenn ?? than, tukar2 baju, balik flat kak da, tukar2 baju n go to open haus my beloved mmber2 laa.. (◕‿-) hehe,, onisa n afrina...
Tapi sangt mnyedih kan ? kitorang berjalan2 tk lame krane drive kami sudh mngantuk dn penat (¬_¬) (kak da) hahaha sorry.. ✖‿✖ tk sampai ptg lagi dear da pncit daa.. balik dari open haus tue kitorang p shopping kat tesco kajang jap ! then, tros balik ? janji nak tengok wayang malam nie. ingt lepas balik tesco tu nak pegi book ticket ? tngok2 ! kene balik laaa..... huh ! sedeyh ! terlepas aku shopping high heel idaman aku kat vincci alamanda owhh !! punah harapan aku ..  ✖‿✖ patu ta dpt tengok cite '' RAYA TAK JADI''  plak tuh ! sabar jea laa.. dengn mak cik becok tue ta lart pulk dah ! (kak da) grrr.. hmmm,,,,... tapi tak perr.. yg sebonar nye ese nk cito pasal kogombiraan kami pado tarikh yg tertoro kek ateh nih haa..  kojap ! ese msuk kan gamba kami tongah gumbira .. hahahah ..! (◡‿◡✿)



<><><><>
<>
<><><><>
eiya & abhay ..

hah !! kalau tak salah mase nih nga otw na p open haus daa,, tapi p beli nasi tengahari abah dulu.. takut kebulo plak ! hahahaha....


kak nik,camina,abhay & eiya ....

masing2 posing gilerr2 nye enn ?? hahaha...
time ni boring sambil mnggu kak da p beli nasi abah kat kejai blakang tue, kitorang buang mase n saje2 pnuh kan memory phone dengan menyenap gamba2 kami. hhahaha,,.
itu lah lah kebahagian kami yg dapat di rasai sementare...



Thursday, 15 September 2011

~ kehidupan di 1592011 ~

•.¸¸.•´¯`•.♥.•´¯`•.¸¸.•.☆:*´¨`*:..:*´¨`*:.☆ EIYA •.¸¸.•´¯`•.♥.•´¯`•.¸¸.•.☆:*´¨`*:..:*´¨`*:.☆

wwhhooaaa.. !! pagi tadi lambat lagi sebenarnye ? tapi terpakse ayat ngn mak aku cakp bas skola rosak ! ahahha !! nakal ! jam da pkul 7.11 (hatidahrisautakutlewatanddenda) huh ! selamat arr sampai2 skola bdak2 ta bratur lagu owh ! masuk jea skola aku rase janggal jalan depan budak2 yg da sampai.. salu jalan ramai2, kali ni jaln sesorang plak enn ?? huh ! (maluuuuhahahah) ngokngek !! dah sampai tapk pehimpunan cg2 skola rendah ramai gilerr bekumpul kat bilik kebal ? sbb na amek paper exam budk2 UPSR , aku ingt aku dok sorang jea kat tapk pehimpunan ? selamt elyn ngn myza dah adew owh ! kalau ta mmg kene buat2 pandai la aku kat situ sesorang !! hahaha..
borak ta sampai 15 mnit ? dah keluar anounce (kpada blaja smksaas sila beratur blablabla) boring !
e2 ea pepagi nk dengr dear ckap !! nth pape ! (mncari barisan klas 4G) tmpat aku barisan depan sekali num 2, haha budk skema.. dok dpan arr en ? haha, abeh2 bratur tros masuk klas ! anyway ! stiap kali masuk klas en ? klas aku salu besepah ! kekadang aku malu ngn cg kat situ cjap kelas mne nih ? bsepah2 mne barisan dorang ?? huh kalau la cg eli dngr tu ? tak ke naye ? huaaa.. hahah, masuk klas ? blaja cam bese ? hari cg tak ramai yg msuk ? mgkin jge budk spm ? or sbaliknye , aku tak tahu la kan ? but, i like the subject of most today is Ekonomi Asas ! a great teacher .. i likeee.. huaahuahua.. (✿◠‿◠)
Hmmm... hari  ni wktu rehat mmg aku ta makn ?? aku ingt mmg nak diet gilerr.. tapi balik uma bantai apa yang ade .. haha. ,(✿◠‿◠) . nak tau ark ? tadi da la kene kuar lambat ? psal keje EA arr.. tak siap ta bley blik ! huh, selamt pkcikk lmbt skit hari nih, (perjalann kluar dari sekolah) sampai2 jea tmpat salu lepak ngn myza uh ? slamt nmpak dorng tercongok agy bawah pkok ue tggu pkcik , aku ingt ken aku da kne tggall dah ! huish ! sampi2 borak2 jap ngn myza ? EHH !! pakcik sampai dah ! (perjalanan nk p tggu pkcik seberang jalan dah) ingt nk beli makan ? tengok pkcik da sampai pula ? gahaha.. selamat hari nie tadea orng buat aku panas ! kalau takk kene lagi kau ngn aku !! (just forget it)
ape lagii.. naek2 jea bas ? tros bukak tdung ! dan buat taek mate
(pnat siott) huh ! legeee jeaa.. hahahah.. sampai umah, campak bag ! tros buat crita.. now aku dngn kau lah wahai gadis chocolate chees ! hehehehe.. okeoke ! aku rase ckup lakot sampai sini, sbb jari aku da longgar sesngt ! haahah FULL STOP ! daa ~~ 
--------- ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ -----------
<3 EIYA <3

Monday, 5 September 2011

~KeMbAli TeRgUrIs ! AaRrGgHh !! ~


SAD !


 ~I DO NOT DESPAIR YET ! ~


TEKANAN !!

nak happy tadea mende yg nak di happy kan ? nak sedih macam nak tak nak jeaa ? ape sebenarnye hidup aku nak, aku tak penah paham ? aku cube jauh kan diri aku daripada terjerumus dengan gejala cinta cinta mudah alih nih ? tapi bile someone yg aku minat tue tetibe dtg bagi advice,caring,tcre aku ? hidup aku rase tunggang langgang ! aku tak menentu, asyek nak cri dear ? but why ?? aku da janji jgn aew lelaki dalam hidup aku ? tapi skang ? SALAH SIAPA ? yaallah , aku buntu !! mne harus aku tuju ? kadang2 tengok orng bercinta indahh.. sampai cemburu, mmg la kite tak tahu ap di sebalik hubungan mereka ? smaada bahagia atau tak ? kite mne tahu ? tpi sekurang2 nye mreka adew peneman\? bukan niat aku nak mungkir janji yg tlah aku janji kan ? tapi tak tahu laa ? makin aku brjanji dengan diri aku ? makin ramai lelaki yg dtg nak merosak kan hati dan perasaan aku ? KENAPA ? aku sakit yaallah, aku perlu kan masa untuk aku belajar care hidup dengan sempurna... baru2 nie adew hamba allah ni ? aku tak tahu la ape niat dear sebenarnye ? seprti kate2 nye ketika berbual bersama nye dalam phone ? "i tk pnah tggal kn pompuan ? pompuan yg tiggak kan i " daripd situ pemikiran seorang wanita akan berkate ? owh dear seorang yg setia kerane nmpk gaye nye ramai pompuan yg tggal jan dear ? tapi sebaliknye kite tak tahu ? kenape pompuan tue tggal kan ken ? tak semestinye pompuan tu tggal kan dear ? dear adalh seorang yg setia? kwan2 kene selidik sume tue ? aku baru pearsan mende nih ? sbb hati aku hampir bardarah terluka kembali ? aku tak sanggup ! SUMPAH ! aku da tak tahan ngn pngai lelaki yg suke ambil mudah atas soal hati dan perasaan ? n lagi satu '' i kalau i cakap i tggu orng tue ? i akan tggu " indah bahase tidak secantik bicare ! tub tub hang-out kl ? pegang2 tangan orng laen ?? WHAT THE FUCK MEN ?  aku hampir2 n mati2 skit lagi nak percaye kate kau ? ap kau nak sebenarnye dalam hidup kau ? dan kau tak dapat kecapi ? jgn libat kan orng laen sesuka hatii kau ? termasuk aku? kalau yer pon kau da ade peganti teman bebual dan bicare yg boleh melayan kau sepanjang mase? aku rase kau tak perlu berlagak atau menghilangkan diri tanpe brite ? aku takpasti knape kau buat mcm tue ? same ade kau malu klua ngn aku ? sbb aku simple ? A'AH AKU MMG SIMPLE N TAK HOT MCM GF OR KAWAN BARU KAU TUE ! tapi aku pon macm mak kau jugk ade hati dan perasaan ? tlong arr jgn bagi harapan kat orng sesuka engkau jea ? pastu kau bia kan jea mcm sampah ! agak2 la .. aku bukan kate aku gilerr kat kau la kan ? aku cume dah tersimpan perasaan at kau skit ? tub tub, kau buat ,macam ni en ? mmg padan arr muke aku sbb percaye kau ? bace sume komen2 kau ngn dear ? cpat btul kau tukar selera kan ? GAMPANG DOE ! kalau aku tahu , akhirnye cam ni aku akan calap ngn kau ? aku takan add kau la walaupon kau budk yg aku mnt time skolah menengah dulu, aku ingt kau tak macm lelaki laen ? rupe nye kau same dengan jantan yg aku kenal ! yg macam sial uh ! sorry to say la bro ! aku dah terlampau jujur rr. sbb hati aku sakit gilerr ngn kau ! sampai aku rase kau buat macam tue kat aku seolah-olah aku ade buat dose ngn kau ? then kau nak balas dendam ? perasaan aku berkate arr..huh ! oke arr > cakap lelame pon bukan ade org akan paham pon ! anyway, maaf arr kalau kau dah terbace blog aku ? n kau terase n makan dalam en ? AGAIN ARR, SORRY TO SAY ARR BRO ! aku mmg da sakit hati tahap neraka panas dear derr !  mulai sekarang ? aku tak kan berharap dengan mane lelaki untk sayang,cinta,tcre aku ..! aku tak perlukan sume tue ? kucuali family dan kawan2 aku sahaja ! NO MORE LOVE AGAINS ! :')