Friday, 29 June 2012

                                ~ hayy assalamualaikum ~

firstly. eiya bukan nak ckap bende plik2 la kali ni.. lagi pn dalame tak mngadu naseb kat sini kan.. :) 
hmm.. tuhan tu maha adil dan lagi bijaksana kan ? :') die menduga hati dan persaan aku untuk minat dan mnimbulkan satu persaan aneh terhadap seorang cikgu lelaki ?? hmm? 
act, cikgu mmg cute n hansome guy pon.. mmg la eiya gilerr.
bukan eiya sorang je laa.. kat skola tu skang dok gempa sal cg comel tu.. semua 
orang nak husband mcm die ? termasuk la yg mmbebel nie.. :) tapi ape lah daye eiya seorang manusia yang tak ckup sempurna utuk d cintai oleh sesiapa.. bukan terlalu memilih dalam mencari kekasih cuma adat perempuan mereka inginkan paling terbaikk untuk diri mreka :) act, eiya mmg da kenal da cg tu.. cume da lame tak contact jee.. salu by fb jee.. now bile die da jadi cg ? die mcm da sombong gilerr... then die unfriend  pulak eiya dlm fb ! OKE , e2 mmg sangt mnyedihkan.. tak tahu knape.. tapi ya da add die balik tak tahu la die nak app ke tak.. tak kesah la sume tu yang pnting satu je niat eiya skang ...
untuk lupekan hasrat untuk jadikan cg tu seorang yg special dalam hati ni.. mmg sukar untuk buat mcm ni , lagi dekat orang yang kite minat dan mula sayang right? tapi e2 lah cabaran hidup seseorang mnusia sebenarnye.. terima hakikat, redha dan tempuh sgale dugaan yang d beri d samping doa d sisi kite.. e2 adelah jalan terbaik untuk mnyelesaikan maslah perasaan :') 
kalau lah salah seorang rakan2 kelas eiya terbace ape yg mrepek dlm nie.. eiya tak kesah, sbb eiya brani jujur mlalui hati trus ! dan bukan skadar dengan berkate2 " oh. aku minat cg handsome tu laa.. he look smart boy bla bla bla" semua orang bole ckap mcm tu, tapi ingt laa.. die bukan untuk kite kan ? skali skale sedarkan dri kite yang kite tak standing dnagn die ? ape salh nye kan ? --" kalau kite cume minat sebagai secret admire je.. :) bole tak salah. tapi jg terlalu taksub laa... 
tapi dlam kes eiya nie.. eiya jatuh cinta dengan insan yang d gelar "CIKGU" sape bole bantu msalah plik ni... cg u pulak satu hall..nape la handsome sangt.. 
bulu mate yang sangt lentik, degn pandangan mata yang liar dan tajam . bibir sexy badan tough la kan.. atlit la pulak ngoii !! huu... mate die yg menggode gilerr.. baru pandang dah cair kalau korang tengok die senyum lagi la.. tak tahu aku nak ckap cnea.. hilang nyawe aku... mlayangggg.. ntah ke mane2.. huh ! sakit jantung !
so, thats conclusion nye.. kau kene jugak lupe kan die eiya... die bf orang dan die seorang guru wlaupun praktikal sahaja :) die tetap guru skolah kau :) wlpaupun die sangt macho ! die adlah GURU kau kne ingt tu eiya :) LUPAKANLUPAKANLUPKAN!! YES :)