Sunday, 11 November 2012

~ 2013 will be coming :) ~

hye, and assalamualaikum :)
i should to apologize to all readers ! cause to long time i do not update my blog !
in my hunch ! no one people reading my blog right ? hahaaa, never mind... :) [shamless]
anyway, have a lot.............  tale to story for them :) but i dont know how to starting ! hehee,
just now i as SPM candidates for 2012 and will be spm leavers ! haha, unbelievable right ?
hmmm, tak sangka sedar 2012 akan pergi tggl kn kite :) (boleplakckapmelayu) bnyak kenagan yg tidak akan d lupakan tahun ni, sngt bermakne untuk aku yg akan jadi tahun terakhir untuk aku di alam persekolahan :')
KEPADA : kekawn yg tak suke aku slame ni especially to 5 GIGIH.. aku thu korang ade yg tak suke dkat aku.. but, never mine.. hopefully korang happy dengan keputusan masing2 sbb buat mcm tu.. tk kesa pon.. :)
important think is jgn buat dekat orng laen sbb dorang akan balas balik ape yg krang da.. bukan mcm aku :)
and to my crush ! thanks for give me a lot of trusted who actually wishful thinking ! it's okay just made as experience for 2012 :) hopefully you guys get your own happiness with beloved person coming soon ! :)
i will prayer for yours ! insyaallah :)
About my life, be like weather ! waiting and waiting again :) ambition just on my mine,
and will not happen. But, i want my ambition as a good singer will be reached ! insyaallah :) my expected is to readers my blog will prayer for my luck ! :) amin...