Sunday, 6 November 2011

cerita diee. bodoh nye akuu.... !!

˜*•. ˜”*°•.˜”*°••°*”˜.•°*”˜ .•*˜   7 NOVEMBER 2011  ˜*•. ˜”*°•.˜”*°••°*”˜.•°*”˜ .•*˜


20 tahun dah dear... !
aku jea yang macam orang bangang, bodoh, tolol ken ? syok sesorang g wich beday dear.. saggup tggu sampai pkul 12 pagi tepat 7/11 semata2 nak tggu tarikh birth dear ! betapa bahalol nye aku... dear mesti g celeb ngn tunang dear kat sane sronok2 sama2... aku kat sini.. mcm sampahh ! ala... bukan salah dear pon.. aku yang bangang sangt gilerr kat dear.. bukan hensem mne ponn kje pon ta seberapa.. (sajesedapkanhatiakupadahalsayang) adohaii... btw.. happy birthday la wahai insan yang bernama GHANI MUHAMMAD BIN ABDULLAH YANG KE 20 TAHUN PADA TAHUN 2011 NIE.. SEMOGA KAU MENDAPAT KEBAHAGIAN YANG D TERIMA D SISI ALLAH.. DOA AKU DEKAT KAU TAK PERNAH PUTUS ! :')

˜*•. ˜”*°•.˜”*°••°*”˜.•°*”˜ .•*˜    SEKIAN  ˜*•. ˜”*°•.˜”*°••°*”˜.•°*”˜ .•*˜



Wednesday, 12 October 2011

~kesabaran ku sudah di cabarrr ~!

♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪  EIYAAA  ♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪

actually mmg dear da tadea gmba laen pon.. ini jea yg adee.. hmm..

ya mmg tak boleh bohong diri ya dah ! baru berape hari tak text dear ? ow god! kasihan la dekat ya, eiya kne truskan hdup tanpe senyuman dear,sokongan dear, tapi ?? kenape eiya sukarr untuk melupakan seorang yang dah buat bruk dengan eiya ?? setiap hari2 eiya d bayangi wajah dear. ape2 buat semua ingt dear ?? aduuuu.... sush hdup mcm nieee...
tlong la pergi jauh ghani dari hidup yaa.. bia ya jea yg sayng ghani ? ghani jgn sayang yaa.. sbb kite tak kan bahagia bile besamee.. stiap kali balik sekolah, stiap mnit,stiap saat, setiap detik ya mnggu ghani untuk text ya. tapi ape yg dapt hnye kesedihan yg melande setiap kali tengok hnphone ? ya heppy sangt bile ghani sent call me back ptg tadi ? sbb ya tahu ghani tadea kdit.. tapi ya mnta maaf sbb ta boleh call or contact ghani lagi daa.. ya da janji ngn gf ghani yg ya takan cntact ghani da lepas nie.. ya hanye mmpu mnagis keseorangn tnpe sokongn dan pujukan ghani ..
da lepas niee.. ya harap sngt ghani dapat bace luahan rindu ya dekat ghani niee.. knape pekare ni blaku waktu ya ade dlam keadaan yg spatutnye tenang.. knape blaku time ya nak amekk exam akhir tahunnn.. masalh nie bercelarukan ya dengn exam ya lagii.. ya tak boleh nak jawab
exam dengn fokus sbb ya sentiase fkir ghani yg sedang bahagia dengn orng laenn ?? knape ya masih syg kan ghani ? sedang kan dah terang2 ghani buat ya mcm nie ? adekah ini btul sayang ya kekal untuk ghani ? jujur ya cakap ghani selame kite break ? ya cple dngn mne2 lelaki, ya ta pena lupekan ghani ? then bile ya da break dengn ex bf ya. ya mngharapkan kite akan bersatu kembali.. tapi ya salah besar, sngt salh.. ape yg ya dapat, hnye melihat ghani bahgia dengan orng laen.. sangt susah ya nk mnerima kenyataan itu ghani.. ya sayang ghani mcm mne ya sayang nyawa ya sndri.. selame ni ya da byak berkorban demi sayang ya kat ghani ? tapi ap yang ya dapat ? hanye tangisan setiap malam ? siapa yang tahu ? mmg ya ta pena tnjuk kan kesedihan yaa ?? tak pnting kaann ? tapea la ghani, walaupun melihat ghani dengn lis tue satu kesakitan bagi ya? ya jadikan ia sebagai satu kebahagian buat yaa. bia la ghani bahagia dengn dia.. bia kan ya sakit dekat sini.. ya tahu ghani dah tak dea perasaan sayang lagi kat yaa? ya tahu kite mmg tadea jodoh kann ?? sbb tue ghani sayang sngt nak lepas kan lis, smpai snggup buat ya mcm nie ? sggup tipu lis untk dpt kan dia ? see? betape syg nye ghani dngn die kann ? ya tahu dah tiada sedikit pun perasaan sayng untuk ya dalam hati ghani ? kerane hati ghani semua telah jadi milik lis sepnuhnye.. tak pe ghani ya snggup undur diri, demi kebahagian ghani dengan lis. ya cume ingin mngatekan bahawe ya rindu ghani ya yg takecare pasal ya, ghani ya yg salu cakap'' kalau ad jodoh ghani ngn ya, ghani akan jage ya sampai akhir nyawe ghani, ghani janji'' , ya rindu kate2 manje ghani bebisik d tlinge ya, miss your singing, rindu tiap kali ghani nyanyi untk ya.. dan skang ya da tahu lgu e2 semate2 utk suke. bagi ghani yee?? suke2 bagi ya tak ghani ?? ap yang ghani buat untuk ya ?? segalanye sngt berharge.. ?? :')  i miss u kiss, all about you dear.. i cant the feeling of love and my love u sayang ! kenape stiap bnde nak buat kne igt wajah ghani dalam pikiran ya ? kenape ???? aarrggghhhh !! pleasure ! kenape aku yg harus tekanan d sini sedangkan die bahagia dengan teman wanitanye sekarang ? kenape aku derita atas kebahagian orng laen ? manusia jenis ap aku nie ? yaallah,, bukakanlah hati hamba mu yang lemah dengan dugaan yg d beri olehmu.. kenape sampai aku dah simpan niat untuk mempersuamikan die ? kenape aku jadi mcm nie ? kenape aku jadi lemah untuk cinta ? mne eiya yang tabah ? eerrgghhh.. aku lemah kerana cinta pada kau ghani ..!! knape kau sggup seksa hidup aku mcm niee.. ?? ALLAH !! aku tiada sebarang dendam dngn kau ? ape dose aku sehingga kau snggup mnconteng arang d muka aku ! kau brukkan aku depan orng yg pnting dalam hdup kau semate2 untk kesenagn kau dngn die ghani ?? aku tak sggup dengr orng2 kawan2 bekate d tlinge? hari tu aku nmpk ghani klua dngn gf die ? hari tu aku nmpak ghani date ngn gf dear ? hari tu aku nmpk ghani naek moto ngn gf dear ?? aku hnye mmpu senyum d sebalik kepedihan dalam jiwe aku yang dah parah ? tiada seorang yg tahu melain kan aku SEORANG !aku mnderita seorang diri ghani... eiya seorang insan yg lemah ghani ? lemah dengan cinta yang ghani mule semai dalam hati yaa ?? benih tue mule bercambah bile ghani say syg kat yaa ?? benih tue mule rosak sejak kejadian malam tue ? tahu lah kau wahai insan yang bernama
GHANI MUHAMAD BIN ABDULLAH ~~
aku sayang dear.. mcm mne aku sayng keluarga dan nyawa kau sndri .. !!
:')

*mnta maaf kpada sahabat2 yg mngenali diri ghani jike terbace blog saye nie ?
*mnta maaf juge kepada ghani jike blog ni buat ghani rase d permalu kan ?



                                   ♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪ ghani muhamad ♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪

Monday, 10 October 2011

~ citer aku plak arr ~

۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩  AL-FATIHAH  ۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩

aku sedih ? aku kecewe? aku sakit? aku nak mati ? mne orang yg ckap  sayang sngt2 tue ? yaallah.. ape da jadi dengan aku nie ?? knape die buat mcm ni dngn aku ? ape dose yang aku da buat dengan die ? orang yang selame aku kenal dari form 1 dan sampai sekarng aku masih sayg ? dan aggap buah hati aku ?? tapi mmg salah aku pon sbb masih sayang orng yang dah berpunye ? tapi bagi aku die tak layak uat aku cam ni utuk kpentingn diri die skang ?? mgkin korng akan bertunang ? tahniah ? tapi leez ? saye harap awak chek dulu siapa yg awak ingin jadika suami e2 ? sebelum awak mnyesal d kmudian hari.. kalau korang nak tahu ? aku sikit pun tak sakit hati dengan text yg korang hantar malam tadi ? aku tahu leez yg sent kan ?

PAHL OFF PHONE ?AP YG YA NAK DARI GHANI ?
KNAPE SAMPAI CAKAP YG TAK JUJUR DENGAN LIS ?
KENPE SGGUP CKAP YG BUKAN2 ?
LIS PN PUMPUAN MCM YA AD PERASAAN GAK. JGN BUAT DIE MCM NIE?
TIME FIRST LIS KOL YS TADI, LIS BAGI SALAM N CAKAP BEK2, SIAP SOH YA JUJU KAN
SAL KITE JMPE OR TA SEMALAM ?
SANGGUP YA BOHONGKAN ?
BETTER ITEW TAK PAYAH LAGI CONTACT PLIZ ? HOPE PASNI YA JUJU LA NGN ORNG2 YANG YA KENL?
JGN SAMPAI AD ORNG LAEN YANG BOHONG YA, TAK GUNE HDUP MNIPU ? TA DAPT APE PON. K. SALAM.!

LIS ! first saye nak cakap, saye bukan off phone sesaje, betry saye habes? dan bukan saye nak lari dari tanggungjawab, saye cume tak nak serabut kan kpale saye dengan masalh ghani dan lis. sbb besok saye adew exam besr ? dan byak bnde yg saye kene fikir.. lagi pun ini masalh korng berdua, tlong jgn libat kan ya..
second.sape yg ta jujr dengn sape ? sape yg cakap bukan2 dngan lis ? yg tue ya rse lis kne rujuk ghani balik ! yess ? kite mmg pumpuan ? tapi lis pumpuan yg slalu d tipu.. ya bukn mcm tue ? kite BERBEZA lis. kite tak sama..
third, mmg lis col bagi salam n tanye bek2 dan ya cakap bnde yang benar ? ya tahu lis akan rujuk balik kat ghani tnye btul kea tak kenn ?? ghani akan cakap tak dan die akan ckap ya bohong ! ya thu tue.. ya kenal ghani dulu dari lis. tak pyah la nak ckap ghani tue macm mne ? sume pasal die ya da tahu ? dengan pompuan mne yg die da tidur ? sorry to say this la.. bukan nak buruk kan sesape ? ya nak die sedar ? bukan sume orng die bole buat mcm nie sesuke hati die... lepas tanggungjawab atas bahu orng laen !! DAYUSS !
fourth. mmg ya jmpe ngn ghani mlm tue? ghani yg cube menafikan sebenarnye ? kalau lis jmpe ngn ya ? ya akn tnjuk kan mcg die hntar kat ya. soh cakap. jgn cakap lis yg kite jmpe malm tadi ?

Dan akhir sekali aku ambil kputsan untuk tak lagi contact korang ? sehingga lah aku akan
dapat kad jmputan pertunagn atau kawen korang ! TAHNIAH ! :') dan ya takan lpe kan ape yg lis da pesan ?

YA WARNING K JAGN GGU HUBUNGAN LIS N GHANI ..N THANKS SBB SAMPAI ATY YA
TIPU LIS.. KAMI NAK BRTUNANG JGN SAMPAI SBB YA PANDAI BUAT CRITE SUMENYE HANCO !

huh ! tak payah la lis nak warning2 ya bagai, ya takan cocok sarang lebah laa.. buat ap cari pasal ?
btw, ya tak pena bohong sesape ? yg ya nak ckap skang lis yang slalu d tipu oleh orng yg lis sanjung2 tue. mgkin lis nmpak die suci skang ? tapi lis akan nmpak kburukan die bile korang da ad rumah tagge naty..
and LASTLY, walaupun korang da kenal selame setahun ? lis masih ta kenl lagi sape ghani ? ya da kenal ghani lebih 2 tahun lis ? mcm2 da kitorang lalui.. dan macm2 lagi ghani da janji dengan ya ?tapi semua nye ? hanye tggak janji dan tak pernah tertunai .. :)) ya hanye mmpu tanggung penderitaan ssorang diri. dan hnye mndapat dorongn dari ibu ya sndri..

AND TOO GHANI ??
jgn branii ambil risiko bila tak brani nak tanggung ! dan akhir sekali mmbeban kan bahu orng laen .. trime kasih da buang kan mase ghani dengn ya selame kite kenall... dan ya mntak maaf kalau ya lah penyebab ghani ngn lis brgaduh ? mmg tadea niat langsung nak rosak kan hubungn sesiapa..
ya sayang ghani mcm mne rase sayng ya dekat ghani mase mule2 kite kenal dulu..
:))
tapi ya ta sangke the end of story pasal kite jadi mcm nie? ini yang ghani bagi ya? tapeaa.. ya cume berserah pada allah.
kerana ya tahu dia maha adil.. dia tahu apa yang patut dia buat..
tak kesah laa.. ghani nak benci ya kea lepas bace blog ya nie ? janji ya nak korang tahu.. ya tak pernh bebohong sesape.. more oever dengan gf ghani (lis), jge la hati die jgn salu cakap bohong dngn die..
sbb ya tahu kalau ghani trus kan denagn pangai gahni cm tue.. ? ghani ngn lis takan kemane pon.. ya bukan mndoakan.. ? tapi ni la yg sebenarnye ? pcaye laa... dalam sebuah hubungan pelu mmpunyai satu kejujuran dan amanah yang ckup kuat antare pasangn.. bukan mcm ni gahni buat ?? ghani da buruk kan name ya depan lis ? tidak mngape.. :)) selagi ya masih hidup ya sntiase maaf kan ghani ? harap ghani bahagia degn lis sampai anak cucu.. and lis.. jgn mudah dan gampang sngt pcaye sngt lelaki oke :)
ya mnta maaf la kalau lis rase ya da bohong lis.. ? tapi ya sebagai pumpuan hormat kaum ya sndri..


ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ assalamualaikumm  :') :')   ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ

Wednesday, 5 October 2011

owww shitt ~~ eerrggghhhh ~!!

EEERRRGGGHHHHHH !!!! babi btul.. haa' aku da marah sangt la nie.. semalam janji pkul 12tghari.. patu kol, amek pkul 2 pulak .. ?? eee.. memer janji melayu btol la die nih... ckup mncabar tahap kesabaran aku dah hari niee... tapi malas la nk tunjuk marah kat die... sebab kluar pon dalam staon baru 2 kali... haha.. sabarr btull yaarrr.... aku paling pantang tggu mnggu orng nihh.. kaw tengok laa... haish. ! ap aku nak buat ng mamat sesengal ubi kentang mcd nihh !! rase nak goncang kea kpale die jap agyy... eerrrr... ~!!!

Sunday, 18 September 2011

~ cerita dan aktiviti aku waktu 17/9/2011 (pahit mix manis) ~

۩۞۩۩۞۩  AL- FATIHAH  ۩۞۩۩۞۩

pada tarikh yg sudh tertera d tjuk besr tue ? aku ngn adk2 aku abhay ngn camina pepagi lagi da pegi swimming ngn (kak da & kak cik)?? kitorang kat p swimming kat antana ria kt bangi seksyen 7, happy arr enn ? sampai sana, tmpe mmpedulikan orng laen, aku (eiya latuh!) ,nabil ngn camina tros trjun kolam tmpe melihat kiri dan kanan !! hahahahahahh.... da macam buat karangn laa plak enn ?? hhaahha mcm2 style kitorang buat ?? auw ! tapi sayang nye ta amek bnyk pib pon.. ade satu 2 jeaa.. antre nye ?? di bwah ni jea leeerrr.. ~~

haaa !!! yg kt blakang mcm monster tue la adeq jantan kuh ! nabil nme nyeee ?? yg baju biru tu aku (prinsesa dyesebel ) hahahahah !!! dan yg sebelah aku tu laa kak da, dan sebelah kak da tue la adeq jantina aku,, hahahh camina nme nyewww.. (◕‿-) hehehe.... kak cik tlong snap kan pic jea.. haah, sian dear tk masuk skali.. haha, okayy, kitorang da naek darat dlam pkul 11 lbey catu laa kenn ?? than, tukar2 baju, balik flat kak da, tukar2 baju n go to open haus my beloved mmber2 laa.. (◕‿-) hehe,, onisa n afrina...
Tapi sangt mnyedih kan ? kitorang berjalan2 tk lame krane drive kami sudh mngantuk dn penat (¬_¬) (kak da) hahaha sorry.. ✖‿✖ tk sampai ptg lagi dear da pncit daa.. balik dari open haus tue kitorang p shopping kat tesco kajang jap ! then, tros balik ? janji nak tengok wayang malam nie. ingt lepas balik tesco tu nak pegi book ticket ? tngok2 ! kene balik laaa..... huh ! sedeyh ! terlepas aku shopping high heel idaman aku kat vincci alamanda owhh !! punah harapan aku ..  ✖‿✖ patu ta dpt tengok cite '' RAYA TAK JADI''  plak tuh ! sabar jea laa.. dengn mak cik becok tue ta lart pulk dah ! (kak da) grrr.. hmmm,,,,... tapi tak perr.. yg sebonar nye ese nk cito pasal kogombiraan kami pado tarikh yg tertoro kek ateh nih haa..  kojap ! ese msuk kan gamba kami tongah gumbira .. hahahah ..! (◡‿◡✿)



<><><><>
<>
<><><><>
eiya & abhay ..

hah !! kalau tak salah mase nih nga otw na p open haus daa,, tapi p beli nasi tengahari abah dulu.. takut kebulo plak ! hahahaha....


kak nik,camina,abhay & eiya ....

masing2 posing gilerr2 nye enn ?? hahaha...
time ni boring sambil mnggu kak da p beli nasi abah kat kejai blakang tue, kitorang buang mase n saje2 pnuh kan memory phone dengan menyenap gamba2 kami. hhahaha,,.
itu lah lah kebahagian kami yg dapat di rasai sementare...



Thursday, 15 September 2011

~ kehidupan di 1592011 ~

•.¸¸.•´¯`•.♥.•´¯`•.¸¸.•.☆:*´¨`*:..:*´¨`*:.☆ EIYA •.¸¸.•´¯`•.♥.•´¯`•.¸¸.•.☆:*´¨`*:..:*´¨`*:.☆

wwhhooaaa.. !! pagi tadi lambat lagi sebenarnye ? tapi terpakse ayat ngn mak aku cakp bas skola rosak ! ahahha !! nakal ! jam da pkul 7.11 (hatidahrisautakutlewatanddenda) huh ! selamat arr sampai2 skola bdak2 ta bratur lagu owh ! masuk jea skola aku rase janggal jalan depan budak2 yg da sampai.. salu jalan ramai2, kali ni jaln sesorang plak enn ?? huh ! (maluuuuhahahah) ngokngek !! dah sampai tapk pehimpunan cg2 skola rendah ramai gilerr bekumpul kat bilik kebal ? sbb na amek paper exam budk2 UPSR , aku ingt aku dok sorang jea kat tapk pehimpunan ? selamt elyn ngn myza dah adew owh ! kalau ta mmg kene buat2 pandai la aku kat situ sesorang !! hahaha..
borak ta sampai 15 mnit ? dah keluar anounce (kpada blaja smksaas sila beratur blablabla) boring !
e2 ea pepagi nk dengr dear ckap !! nth pape ! (mncari barisan klas 4G) tmpat aku barisan depan sekali num 2, haha budk skema.. dok dpan arr en ? haha, abeh2 bratur tros masuk klas ! anyway ! stiap kali masuk klas en ? klas aku salu besepah ! kekadang aku malu ngn cg kat situ cjap kelas mne nih ? bsepah2 mne barisan dorang ?? huh kalau la cg eli dngr tu ? tak ke naye ? huaaa.. hahah, masuk klas ? blaja cam bese ? hari cg tak ramai yg msuk ? mgkin jge budk spm ? or sbaliknye , aku tak tahu la kan ? but, i like the subject of most today is Ekonomi Asas ! a great teacher .. i likeee.. huaahuahua.. (✿◠‿◠)
Hmmm... hari  ni wktu rehat mmg aku ta makn ?? aku ingt mmg nak diet gilerr.. tapi balik uma bantai apa yang ade .. haha. ,(✿◠‿◠) . nak tau ark ? tadi da la kene kuar lambat ? psal keje EA arr.. tak siap ta bley blik ! huh, selamt pkcikk lmbt skit hari nih, (perjalann kluar dari sekolah) sampai2 jea tmpat salu lepak ngn myza uh ? slamt nmpak dorng tercongok agy bawah pkok ue tggu pkcik , aku ingt ken aku da kne tggall dah ! huish ! sampi2 borak2 jap ngn myza ? EHH !! pakcik sampai dah ! (perjalanan nk p tggu pkcik seberang jalan dah) ingt nk beli makan ? tengok pkcik da sampai pula ? gahaha.. selamat hari nie tadea orng buat aku panas ! kalau takk kene lagi kau ngn aku !! (just forget it)
ape lagii.. naek2 jea bas ? tros bukak tdung ! dan buat taek mate
(pnat siott) huh ! legeee jeaa.. hahahah.. sampai umah, campak bag ! tros buat crita.. now aku dngn kau lah wahai gadis chocolate chees ! hehehehe.. okeoke ! aku rase ckup lakot sampai sini, sbb jari aku da longgar sesngt ! haahah FULL STOP ! daa ~~ 
--------- ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ -----------
<3 EIYA <3

Monday, 5 September 2011

~KeMbAli TeRgUrIs ! AaRrGgHh !! ~


SAD !


 ~I DO NOT DESPAIR YET ! ~


TEKANAN !!

nak happy tadea mende yg nak di happy kan ? nak sedih macam nak tak nak jeaa ? ape sebenarnye hidup aku nak, aku tak penah paham ? aku cube jauh kan diri aku daripada terjerumus dengan gejala cinta cinta mudah alih nih ? tapi bile someone yg aku minat tue tetibe dtg bagi advice,caring,tcre aku ? hidup aku rase tunggang langgang ! aku tak menentu, asyek nak cri dear ? but why ?? aku da janji jgn aew lelaki dalam hidup aku ? tapi skang ? SALAH SIAPA ? yaallah , aku buntu !! mne harus aku tuju ? kadang2 tengok orng bercinta indahh.. sampai cemburu, mmg la kite tak tahu ap di sebalik hubungan mereka ? smaada bahagia atau tak ? kite mne tahu ? tpi sekurang2 nye mreka adew peneman\? bukan niat aku nak mungkir janji yg tlah aku janji kan ? tapi tak tahu laa ? makin aku brjanji dengan diri aku ? makin ramai lelaki yg dtg nak merosak kan hati dan perasaan aku ? KENAPA ? aku sakit yaallah, aku perlu kan masa untuk aku belajar care hidup dengan sempurna... baru2 nie adew hamba allah ni ? aku tak tahu la ape niat dear sebenarnye ? seprti kate2 nye ketika berbual bersama nye dalam phone ? "i tk pnah tggal kn pompuan ? pompuan yg tiggak kan i " daripd situ pemikiran seorang wanita akan berkate ? owh dear seorang yg setia kerane nmpk gaye nye ramai pompuan yg tggal jan dear ? tapi sebaliknye kite tak tahu ? kenape pompuan tue tggal kan ken ? tak semestinye pompuan tu tggal kan dear ? dear adalh seorang yg setia? kwan2 kene selidik sume tue ? aku baru pearsan mende nih ? sbb hati aku hampir bardarah terluka kembali ? aku tak sanggup ! SUMPAH ! aku da tak tahan ngn pngai lelaki yg suke ambil mudah atas soal hati dan perasaan ? n lagi satu '' i kalau i cakap i tggu orng tue ? i akan tggu " indah bahase tidak secantik bicare ! tub tub hang-out kl ? pegang2 tangan orng laen ?? WHAT THE FUCK MEN ?  aku hampir2 n mati2 skit lagi nak percaye kate kau ? ap kau nak sebenarnye dalam hidup kau ? dan kau tak dapat kecapi ? jgn libat kan orng laen sesuka hatii kau ? termasuk aku? kalau yer pon kau da ade peganti teman bebual dan bicare yg boleh melayan kau sepanjang mase? aku rase kau tak perlu berlagak atau menghilangkan diri tanpe brite ? aku takpasti knape kau buat mcm tue ? same ade kau malu klua ngn aku ? sbb aku simple ? A'AH AKU MMG SIMPLE N TAK HOT MCM GF OR KAWAN BARU KAU TUE ! tapi aku pon macm mak kau jugk ade hati dan perasaan ? tlong arr jgn bagi harapan kat orng sesuka engkau jea ? pastu kau bia kan jea mcm sampah ! agak2 la .. aku bukan kate aku gilerr kat kau la kan ? aku cume dah tersimpan perasaan at kau skit ? tub tub, kau buat ,macam ni en ? mmg padan arr muke aku sbb percaye kau ? bace sume komen2 kau ngn dear ? cpat btul kau tukar selera kan ? GAMPANG DOE ! kalau aku tahu , akhirnye cam ni aku akan calap ngn kau ? aku takan add kau la walaupon kau budk yg aku mnt time skolah menengah dulu, aku ingt kau tak macm lelaki laen ? rupe nye kau same dengan jantan yg aku kenal ! yg macam sial uh ! sorry to say la bro ! aku dah terlampau jujur rr. sbb hati aku sakit gilerr ngn kau ! sampai aku rase kau buat macam tue kat aku seolah-olah aku ade buat dose ngn kau ? then kau nak balas dendam ? perasaan aku berkate arr..huh ! oke arr > cakap lelame pon bukan ade org akan paham pon ! anyway, maaf arr kalau kau dah terbace blog aku ? n kau terase n makan dalam en ? AGAIN ARR, SORRY TO SAY ARR BRO ! aku mmg da sakit hati tahap neraka panas dear derr !  mulai sekarang ? aku tak kan berharap dengan mane lelaki untk sayang,cinta,tcre aku ..! aku tak perlukan sume tue ? kucuali family dan kawan2 aku sahaja ! NO MORE LOVE AGAINS ! :')

Saturday, 20 August 2011

~rase nak meluah perasaan pulakk :'( ~

HEY PEMBACA BLOG AKU ~? :')
aku taak pasti sama ade dia syg aku or hnye sekadr dngn ucapan ? aku bukan nk pcaye dear, tpi aku da kenal die semenjk aku d tngkatan 1..? dn smpai aku hmpir ke hujung peringkt menengah? aku masih sayng dan cinta kan dear? knape aku perlu ade prasaan ni dekat dear ? stiap kali aku lintas depan rumh die ? kenangan2 lalu kembali megungkit ! OMG ! please help mee.. aku lemah yaallah ! aku berserah takdir,jodoh, rezki dan segala2 nye ke atas mu yaallah ! jika dear lah jodoh sebenar ku yaallah ! kau tunjuk kan lah kpad aku ? supaya aku tdak rase gelisah, siape yg bakal jadi milik aku suatu !hari naty >> :'( tnjuk kn lah aku jln kluar nye yaallah !! kalau mmg dear bukn utk aku !kau buangkan lh dear dari fkiran aku yg sering bercelaru tntng nye yaallah ! sekse nye dalam hati aku hnye kau yg mengatahui !

Thursday, 21 July 2011

~sexy kan kan kan ~ ;))

ape nih ??


tak tnye pon ? semua orang tahu ape objek kat atas nie ?? kadang2 bile fikir balik kan ? baek berkawan dengan kawan yang bisu atau mmg di lahir kan tadea mulut hanya adew perasaan !!
MULUT ??
semua orang dalam dunia tahu pasal mende nih ?? dan di d sbb kan objek ni jugak la sesetengah umat islam sekarang bercelaru kehidupan ? dan d sebb kan mulut jugak lah ? mmbuat kan sebuah hubungan e2 hancur dan porak perande !! nmpak cantik kan mulut tue ? tak d nafi kan bukan semua mulut jahat ? adew sesetengah jea.. tapi bile da kene yang PUAKE nye ? mmg kne tahan la ctea die.. !! mulut nie adew bnyak jenis auw ? kalau nak sebut sesatu mmg ta abes arr enn ?? tapi yang bnyak aku jmpe dekat sekolah ?? mulut puake, mulut tempayan , mulut longkang , mulut sidayan mak bedah , ! ni yg salu aku kene kat sekolah !! biase laa.. dalam dunie nie ? bukan semua orang suke kan kite ? malah kite jgn anggap ramai yang suke dengn tingkah laku dan perangai kite ?? dalm satu sekolah tue ? mmg semua nmpak baek dengn kite ? layan bagai puteri sebilik ? dalam hati dorang berkate ? kite mne tahu ? mulut dorang mencerce kite blakang2 ? kite mne tahu ? aku tahu dekt skolah tue ? ramai yang ta suke aku ?? cakap aku bagai2 ? adew aku kesah ? janji aku tak macam ape yang dorang fokir kan ..?? aku cume jadi diri sebenar ketike dekat skolah ! bukan nak menunjuk ? bukan nak blagak ? cume nak memesan kepada kekawan sebaya mahu pun bukan ...!! :)) kalau korang nak tahu ? kerana mulut jugak lah !aku pne blacklist dekt skolah ? d sbb kan mulut someone ? aku tak nak la cakap sape kan ? tapi sape yang terase aku mntak ,maaf sesngt lah ..!! aku dah maaf semua orang yang pena buat salah dngn aku ? walau macam mne besar pon dose kau dengn aku ? sape lah aku untuk membenci kau ! aku hambe allah,..!! hnye allah yg mampu mmbalas segala dose yang d lakukan ..!! pena dngr pepatah " KERANA MULUT BADAN BINASA KAN"aku saran kan ..?? korang ingt la pepatah nih ?? bile hati korang rase n mulut dah gatal hendak mengate2 hidup orang laen
?? bende yang kprang ngatekan tue ? akan balik dekat korang berkali2 gande.. !! aku bukan ceramh auw ! cume sekadar bercakap atas pengalaman yang penah aku lalui selama aku melangkau ke sekolah peringkat menengah !!
so !! that conclusion is ? bagi wanita yg suke buat mulut kan kan kan ?? aku tak maksud kan kau ? tapi klau kau terase ?? padan la muke.. hahahahaah...... ings smua ? tak semua mulut cantik tue orang baek ? kdang2 mulut cantek and sexy tue la yg mmbunuh kitew oneday naty !! selamat mengingati yerr !! :))
daaaa.... 

Thursday, 23 June 2011

~ my boyfriends ((: ~

heyy to all reader ?? haaa.. jgn tekejut yerr ?? ni bukan kekasih sayerr laa.. die kawaan saye sahaja.. kwan sekelas saye yang paling rapat sngt dengn sayee.. :)) nme lagi boyfriend (kawan lelaki ) kan, siap adew 's' lagi tue kan? hahaha tu mkne nye ? bukan die sorang jea la boyfriend aku kan kan kan ?? hahaha.. (bengong) die ni dak tomoi ! terel mane aku pon tak tahu arr enn ?? tapi dengr citer cam bagoss jeh !! haha ( lex arr faez)
eh lupe pula ?? nme die faez bin zol !! kalau susa sngt paggil die BENJOL haha !! sambungan nme die ngn ayah die ? sweet kann ?? huahuahuahua.. (jgn mara haa:))die ni pendiam jeaa dalam kelas !! senang kene buli ngn aku ?tapi setia bhaii !! sesapew yang couple ngn die ? sakit kan haty die ? siap arr korang !! aku tarik2 rambut korang sampai botak !! korang jgn maen kan perasaan mmbe aku sorang ni ehh !! kalau taaa.... tempah maott la korng ! tapea faezz !! aku tahu kau ta cam adli ske bantai pompuan ! jadik jantan dayus enn ?? so, aku bagi pihak kau p bantai budak yang sakit kan hati kau tuh ehh !! hhahhaah.. (backup bhaii ) hhahaha.. klah klah !!malas ckap bnyak ! kalau kau ta tahu enn ?? aku nak bagi tahu nih ? aku sayang kau la lori lori lori !! :) hahahahhaha daaa >> :))

Sunday, 19 June 2011

~My bEsTiE JuGak ~

cbe korang teke ? die buka mate ke ta ? hahaha !! ntah la.. aku pon tak !! nme budak kat ats nih NURUL FATIHAH BT JAFFARI.. haha .. sorry mention sekali nme ayah plak enn ?? bla bla..what eve thing ? aku kenal cekmoxx ni time aku porm 1 agy .. die nih mmh sesengal aku gak !! tapi mereng die ta dapt di bendung !! (hAHAHA) cekmoxx ily auw !! aku tulis pasal kau dalam ni coz naty kau ingt aku lupe kawan plak en ? haha .. aku mana pena lupe kawan2 yang ta pena lupe aku ? aku selalu ingt korang !!?? jgn isau ar... kalau korang nak tahu ? cekmoxx ni jugak la.. yang salu carik psal ngn aku ? suke biken hati aku panas ? biler cakap ? salu na menang weyh ? ta pena nak kalah !! tu yang biken hati wa meledak ngn pangai dye nih !! kadanng2 mnta nasihat en ?? aku di persalah kan balik !! pk2 balik ?? bek aku nasihat kan diri aku sendri,, daripada mnta nasihat die enn ?? comporm2 ! takan dapat nye ar.. hahaha (JANGAN MARA EA CIKMOKK ) heheeh...now ? da naek porm 4? aku stay kawan gak ngn die ? but ta serapat dulu la.. :'( dulu aku adew group ngn dak montell nih !!nme group kitorang OURTEAM ? SWEET KAN ?? (haha,taley bla enn poyo jeh :p ) kitorang pecah group pon ? aku tak tahu bab apew ?? hahahah lupe2 (bnyk , mkan smut ! sorry :) ) aarrhhh re bala bala ! mengarot sesangt arr ni enn ?? hhahahaha.....pafapefe ponfon cekfekmokfok afakufu safayangfang kafaufu safangatfat !! samfampaifai bifilefe2 !! :)) <3

Wednesday, 15 June 2011

~ KeSEnGaLaN DiE ~

ce tengok , ce tengok !! comell arkk ?? (skit arr enn ) hahaha !! budak giler nih ?? member aku jugak !! seumur hidup kitorang kenal ? ta pena jmpe pon ?? tapi dpat kawan ngn die ?? perrh ! layan siall !! satu kepala ! jahaha ! jgn korang cakap derr nih bf aku sudaa.. opzz !! sorry arr bf bf nih enn ?? wek wek wek !! ta suke ta suke ta suke ! haaah(topic lari dah !) haha ! aku ske kawan ngn die ? sbb die baek ? (baek la sangt !! heh ) sbb die handsome (BBLLUUWWEEKK !!) ngehnegh !! gedik lak aku enn ?? die dok mana pon aku ta taw !! ta pena na tnye plak enn ?? yang aku tahu die mmg tadea gf la.. (ta laku kot !! haha) soo..? sesape yang da terbuka or terbace blog aku pasal mamat nih ? hah ! patu da cairr meleleh leleh air liur plak tengok die ?? baek lupe kan niat murni anda tuh !! sbb die nih ngokngek skit !! jgn mara eh reyy !! haahh ! ehh ? lupe plak ?? die suke orang pggil die reyy ? so korang yang msih nuda di luar sana ?? panggil la die pakcik reyy .... hahaah.. lau nak sdap skit ?? abang reyy.. ceeeewah !! (GELI BULU KETIAK AKUH REY !! HAHA) rey rey.. macam2 kau nih !! tonija la ape lah.. aku tumbok muke kau jap g!! makan nasi pakai straw la kau sebulan kat icu lowyat tuh ..!! hahaha !! BTW !! dia frenz aaku arr !! best kawan ngn die ..!! ilove ulah REY MENGONG !! hahaha ..

Tuesday, 14 June 2011

~ perit dan sakitnye dalam ni ? allah jea yang tahu ~

HUH ~ cter kau laa aku senanye ta larat da na bercinta ??tapi macam cg azura salu cakp la kan ?? hati memainkan peranan dalam hidup kita ?? mulut bole arr ckap tak nak couple da enn ?? hati kite yang menentukan segalanya !! :( ko tengok kalau aku da nanges ?? cam dak tecik ni arr !! melalak jea tahuu ! (LEMPANG JAP G ANG ) kenape erkk ? bile aku da syang someone tuh ? susa na hilang rase cinta tuh ! (PERGH jiwang karat nyeh !!) haha !! ta yah nak luah kan pasaan sangt la kan ?? but , aku still na ingt kn arr skit kat kaum2 lelaki kat lua sana ? hati pompuan ni ? tttooooooolong laaa jgn di perkotak katik kan sesuka hati !! dalam banyk2 organ dalaman wanita ? hati lah paling sensitif sekli (dokter plak dah ! ades !)  ? SO, kalau korang btul sayang kan pasngan korang ? blaja lah dahulu mendalami soal hati mereka ? aku bercakap ni berdasarkan pengalaman aku sendiri ? aku tak penah rampas kebahagiaan orang laen ?? (masuk topic laen plak dah !! haha) aku tak pernah adew niat nak kucar kacir kan hidup orang !! n kalau lah sekiranye korang terdengar aku nih adew kacau hidup orang laen ?? korang dtg la tnye aku ataupon orang yang da aku taboh tuh !! mesti adew sbb kenapa aku rosak kan hidup orang tuh ! aku btul2 ta paham ? lelaki nih ? ape yang dorang nak dari wanita sebenarnye ehh ?? hanya nafsu semata-mata ? or mmg CINTA ,.. CINTA?? WTF lah !! aku susa terima cinta orang sekarang !! lebey2 lagi budak tuh !! (SIAL) dulu aku sayang kau ?? kau buat taikk  ngn aku  ?? now ? aku da bole lupe kan  kau ?? kau dtg ckap CINTA balik !! adduuhh !! gampang arr !! ingt aku ni stok pakai buang kau eerr?? walaupun aku cakap cam nih ?? aku sikit ta penah simpan dendaam dan benci kat kau ?? malah sekarang ? aku da mule nak sayang kau ?? but but but !! aku kene taahn perasaan nih dulu !! coz !! aku tkut karier aku terbengkalai d sbb kan kau sorang jea !! aku minat dng hidup aku sekarang !! tolong lah faham !! dan aku nak ingt kan kau lagi ? selagi kau milik die ?? aku mntak maaf sesangt sangt !! aku ta bole na accept kau sebagai bf aku balik !! MAAF .....Abdul Ghani Mohamad !!

Sunday, 12 June 2011

~ NEW person in my life ! ~

ahakss !! nmpak enn ?? miss beauty queen tuh ?? nama die yang aku tahu azura ahmad jea laa.. tapy gelaran die?? Tuedy Ahmad Tuedy !! comeyy orkk ?? oarng teganu nih !! (bangge ar tuhh !! ) die bukan kawan saya tetapi saya sudah menganggap die couch saya dan merangkap kawan !! kadang2 kite pelajar ?? lebey baek bekawan ngn cg ? daripada bersahabat dengan rakan sebaya ?? bukan tak bole ?? bole ? tapi lebey afdal la kate orang tuh ! ( ECEH ! eiya bercermah ) mna ley tahan nih !! haha) NM lah !! ntah laaa.. die salu citer prob die kat aku ?? aku da sayang die macam aku sayang kawan2 aku pulak ?? die ni canea erkk aku nak citerr ?? cg aku nih , die tegas dalam soal sukan2 nih !! e2 yang aku semngt gilerr bile training ngn die !! keyakinan die tu buat aku rase aku nak bolot semua mas yang di sedia kan !! (haha poyo padahal ta pene menang pon !! ) alaaa.. janji adew semngt dan trus kan latihan ?? cg ckap comporm awk bole pegyy !! baekk boshh !! saye ekot ckap bosh !! tapi yang seday nye ?? die takan lama kat kajang ?? aku akan kesunyian ?? :'( ingt senang err na dapat cg yang kawteam n satu kepala ngn kite ?? susah auww !! cg ni arr terbaekkk !! aku sangt sayang2 die gilerr2 babeng !! CIKGU JANGAN LUPAKAN SAYA TAW NANTI :'( ...

~ TAMAK & DAN MENYAKITKAN HATI AKUH !! ~

eeerrrggghhhh !! mamat ni arr yang buat hati aku luluh kembali tuh !! (sioot arr) I love him, but he people's property and give high hope to me !! die da adew gf ?? but stay sayang aku ?? macam mana aku na accept kau balik ghani ?? dan aku ta berapa na yakin yang kau btul2 sayang kan aku atau sekadar nak isi mase kosong kau dengn lepak2 ngn aku sambil mluahkan kata2 hikmat yang akan merosak kan hati aku balik !! aku cukup serik ngn pngai lelaki yang suke ucap kate2 manis then ? ta pena na tunai kan pun senanye !! (ECEH !! jiwang gilerr doe akuh !! plik?? haha. ) citer kau pongeh arr !! cotcet cotcet !! semak pale aku !! tapi ta tahu asal ? aku sayng kau lebih daripada aku sayang adli (bla bla bla)  tapi enn ?? kau ta pena nak paham yang aku sentiase sakit dalam nih ?? bile kau cakp p kua makn jea ngn "die" !! aku pduli ap kau kua makan ker kau kua mane2 kea ?? tapi ngn "dia" mana tahan babe !! (poyoss la derr addeess ) tadea rr aku nak cakap aku gilerrr kat kau sangt enn ?? aku juz ckap aku sayng kau lebey jea !! (if ghani tebace ? jgn kembang sangt la kan ?? ) kalau kau btul anak jantan?? dan kau mmg cinta kan aku ?? kau buat la care kau sendiri supaya aku percaya kan kembali !!! aku tak nak menges lagi sebb lelaki yang tak  berguna untuk aku dan mase depan aku ?? waste my time !! baek aku ta payah coupl2 just pk pasal study n sport akuh /!!? lagi bahgia !! apew adew ngn cinta ?? ce korang ctew kat aku skit /..?? boring tau arkk !! aku bole hdup jea tmpe cinta ?? sapew yang nak mati tu tmpe cinta ?? meh dtang kat akue ?? via aku kauselor skit dak2 tuh /!! (haih !! jauh terpesong nih !!) hahah !! cter pasal die kuar mende laen plak en ?? aadduuss !! kadang na text die ?? tapi rase mesti die nga text ngn gf die ??? aaRRRRggggHHH !! bia arr die /!! if die btul sayang aku ?? die akan cari pas nih !! aku takan rampas kebahagiaan orang !! kecuali orang yang kacau kebahagian aku die akan menyesal sampai mamposs !!

Wednesday, 8 June 2011

~ my first beloved friend ! ~

nmpak tak makcik hantu kening atas nih !! hah !! die ny bukan kawan aku !! kawan aku athirah roslan !! hahaha  (jgn mara haaa...T-rExs Manson) peneman aku time kesengalan dah tak dapat nak di kawal !! masing2 kuar tandokk arr !! kitorang ni ?? nak cakap rapat ?? tak rapat la.. rapat la jugakkk ..!! (blom pape da mengarott hahha) athirah ni canea erkk nak citeer? die ni enn ? kalau story smthing uee..?? pehh ! blom citerr agy aku da gelakk !! tengok mimit muka die tuh !!nak tekencing-kencing aku !! hahahahahahahaha !! sememeh towl ..!! ktorang mmg jahat gilerr tau arkk !! dok kat sekolah !tadea sorang pon yang tahu niat jahat kitorang nih ..!! tahu2 da kene bahan !! pastuh !? asyek dok gosip pasai batinak sundal tu hah !! seronok korang tahu takkk ..!! patu gelak besrr kat situ !! biaa sume orang perasan !! haha ! kitorang mmg bukan bdak hot la kat skola enn ?? tapi biler da temasuk jerat group setan nih ..!! jgn harap la kitorang lepas kan korang yang da biken panas line kitorang kan terx kan ?? hahaah !!

             ~NENEK KEBAYAN~
HAH !! mesti plik enn ? knape aku letak title num 2 ni ''nenek kebayan enn'' haha.. die tuh mmg nenek kebayan plik ?? biler aku gelak ?? satu saas boleh dengar !! TAPI ?? bile die gelakk ?? semut celah ketiak pun ta dngr sore die gelakk !! haha !! kakaka !! sengal tol makcik nih ..!! lagi satu pasal die nih !! kalau die benci kat oraang tuh enn ?? onderspot die letak dalm blog die !! pasal orang tuh !! (actually btul kea aku eje ''onderspot'' tuh ) hahaha.. lantak arhh .. janji orang paham !! kukuikuiku !! :D pape pon sekarang.. aku nak cakap AKU SAYANG KAU LA MAKCIK NENEK KEBAYAN !! :)

Tuesday, 7 June 2011

~ HaTi kU LuLuH KeMbAli ~

aaddeess !! aku tak paham laa... kenapa lelaki suka buat aku macam nie.. sekse kan hidup kalau adew lelaki dalam hidup kita?? serabot kepala da nih !! bole plak die merengek2 nak manje2 ngn aku !! aku tak paham lah.. sama ada die saja nak puas kan nafsu die ??? or die mmg masih sayang kan aku ?? eeeeerrrr !! serabot lah !! d sebabkan die sorang aku termenong susah hati !! pikiran ntah kemana-mana melayang !! siot arr !! hdop aku bile da adew lelaki ?? mule la hilang happy golaky aku nih !! mula arr nak priod sepanjang tahun !! aduuuu !! perit arr derr !! canea ehh ?? aku buntu nih !! tapi aku masih tetap dgn pndirian aku arr ehh !! no more couple again !! INSYAALLAH !! aku da serik giler2 babi arr.. sakit dalam nih akhirnye nanti aku yang tanggung sesorang ..!! dorang yang tinggal kan aku tuh ?? boleh bahagia d atas penderitaan aku ?? sapew ta sakit hati ..?? padahal orang yang meluah kan kata hati die kat aku malam tadi tu lah !! yang da curang ngn aku banyk kali !! yang putus ngn aku lebih 2 kali ..?? tak kan aku nak to be continue blik ng die ?? huh !! cuak ! cuak !   yelahh aku mmg hebat dalam musnah kan hidup orang kan !! hhaha ( bangga diri jap ) aku mmg hebat dalam segalanye nye nye nye !! tapi aku tak hebat dalam mengambil risiko pasal cinte cinte nih !!! takut sesangat !! grrrr~~~ lagi pun die da adew gf ?? so ?? bile die mula nak plok2 aku tu ?? aku rase sebesalah degan gf die !! yes !! mmg gf die tadea kat situ mase kitorang kua date ?? but but but ??? aku bukan perempuan perampas kebahagian orang laen !! tak macam setengah pompuan siall ue (farahin) cam bangsat jea !!! haha ! tetibe masuk die plak enn ..?? da da da !! kluar ah !! sebok jeh !! shuh shuh !! :) aku da pening sekarang ?? kepala hotak aku dah berputar2 tampa arah da nih !! aku tak tahu apew perlu aku buat !! aku tak mungkin terima die buat mase sekarang !! sbb die masih milik orang !! kalau die bukan milik orang sekali pon ? susah skit aku nak accept die !! PERASAAN SAYANG KAT ''DIE'' ?? hmmm.. mesti lah adew walaupun sikit ?? aku sayang de senmenjak aku jumpe die !! sampai la sekarang !! sorang pon tak tahu apew yg aku simpan dalam hati aku yg dah nak hampir musnah nih !! aku tak tahu aku nak cakap aku masih sayang kau sepenuh nya atau tidak ?? yg pnting ? perasaan sayang aku kat kau masih adew la... aku dah tak kan percaya dengan ayat2 manis lelaki !! e2 lah racun kepada semua kaum hawa yang di lahir kan atas muka bumi nih !! walaupun kate2 die tuh !! buat aku hampir2 nak menanges sekali agi pasal lelaki malam tdi ..!! aku tahan ehh eh ?? aku tak nanges lagi tau tau tau !! aku kuat laaa... aku takan cairr cepat sangt dengan kate2 die sekarangg !! aku dah pandai buat pilihan untuk aku sendiri !! kalau aku ''CINTA'' someone tu ..?? aku akan tggu die sampai die jatuh cinta dngan aku balik ..!! but if die tak kan jatuh cinta dengan aku ..?? aku akan rele kan pemergian nye dengan hati yang berdendam ! harap maklum !! aku tak suka orang sentuh aku tanpa izin aku ?? lebih2 lagi nak cium cium pipi aku yang gebu nih ! (uuwweekk haha! gebu keh !) mahal taw taw taw !! hmmm ... aku perlukan seorang doktor cinta yang dapat mmbntu aku  menyelesaikan masalah jiwe nih ! parah parah !! aaduduuu !! AKU SAYANG KAU GHANI LEBIH DARIPADA AKU SAYAMG ADLI KEPARAT TUH !! BUT KAU !?? susah untuk aku cakap macam mane !! if kau btul2 sayang kan aku lagi ?? dan kau nak aku terima cinta kau balik ?? usehe lah dengan seikhlas hati kau !! supaya aku sayang kau sorang jea dlm hdp ak? dan pikat lah hati aku supaya jadi milik kau balik ..!! kalau kau btul2 anak jantan ! dan kau btul2 syang aku dan bakal amek aku jadi isteri kau yang satu jea !! sampai mati !! aku terima kau denagn ape ada nye !!! AKU BERSUMPAH ATAS NAMA MAK AYAH AKU !!!

Friday, 3 June 2011

kawan sesengal aku !!

1 jun 2011 pukul 2.07 tepat gambar ni di snap oleh geeliyana (kakak trex).. hmm dari kiri eiya( aku latuh) tengah kesya(bdak melaca, beloved friend akuh) and kanan tuh ? athirah (trex ? my first beloved friend now) :) miss korang laa.. meet jap jea doe... hmmm.. kesya da balek melaka dah !! meet pn kat kajang jeaa.. sedayy arrr.. grr ~~ miss cik kesya zaki !! iloveyou !!! :'(

Saturday, 14 May 2011

~ONLY MYSELF~

my name NUR AL FATIHAH WAFA BT MOHD SATERIA. aged 16 by this year (2011). All of you could have called me eiya only.I born in 20.4.1995 . me at produce in bharu city general hospital kelantan. me at enlarge by my favourite late grandmother. eiya misanthrope hypocrite .asyek ckpa ong puteh jea enn..?? ckap bngse kitew plak lah !! FIRST !! eiya benci lelaki yang hanya pandai luahkan kate2 cinta kosong!! n the last story. crying? crying? crying? idiot life !! trust or not..?? eiya no more couple again ..!! NO MAN NO CRY !!  n to person especially to boy !! harap maklum eh !! but? if u wanna friendship with me..?? go on.. di alu alukan sesangt ! SECOND !! eiya benci pompuan hot !! eiya trus paggil si sundal jea eh !! malasa na ckap belapik2 nih !! leceh !! ko na bnci aqu..?? lagi aqu suka.. ko budak hot..?? pege mampoz sama kaw! if u d'sturb my life ..?? kw akan mnyesal kenal dgn aqu natyh !! so, pade pmpuan2 yg d luar sane !! jgn na na mnyundal kat blog aqu !! kalau ko rase ko dak hot..?? jgn ko pandang pon blog aqu ..!! sebab aqu bnci kaw sial !! THIRD !! eiya sayng awak kalau awak sayang eiya, eiya akan bnci awak ? bila awak bnci eiya.. so that conslusion nye !! ko na bnci aqu ko pnye pasal lah ..!! aqu bahagia dngn hdup aqu skarang ..!!
sesape yang adew niat nak kacau hdup aqu..?? sila kan..? aqu sngt mnyukai nyeerr .. :) !
 
weh ! adli asnawi ?? ko thu ta aqu sayang kaw tahap nak mampoz hah ..!! allah jea yang tahu, cinta aqu pada kau masih kekal sampai sekarang.. kaw hanya tahu, hidup kaw dengan die.. die ta sesuai untuk kaw la adli.. die tu budak nakal la,, kaw akan mnangis sebab die naty,, percaya la aqu cakap ni.. suka kaw lah,,.. janji kaw bhgia skarang ..!! aqu sntiase berdoa spaye kaw dtg blik kat aqu.. dan btangungjawab atas apew yang ko da buat !! jadi lah lelaki sejati ..!! jgn sampai orang laen gelar kaw sebagai jantan player..!!
huh !! rase nye ?? da panjang sangt aqu mmbebel nih ..!! da penat pula rase nyeh !! its okay lah.. aqu mnta maap sesngt , kalau adew trase kan sesapew eh.?? hdup aqu cume suke bterus trang.. ta ske selindung2 !! so, aku ckap awal2 la..!! hah..!! yang pnting aqu suka mamam CHOCOLATE CHEES !! hahaha,, sesape na bagi present 4 beday..?? bagi barang ni eh..?? kecik pn tpea lah ..!! :) daa... chaw !!