Sunday, 15 July 2012

~anak ikan baru,, huuuwwooo.. ~

~ASSALAMUALAIKUM~
tutt ! tutt tutt ...
handphone eiya brbunyi plak...
cani la kesah nyee.. ade someone baru hadir dalam skola eiya yang d gelar GURU ..
OMS ! bole pulak d gilai ramai... mne bole tahan weyy.. :p haha, skali dengar mmg cam klakar kann ? but, who now kan ? hey you.. sape tahu hati orang kan.. pandangn orang pon laen .. i pon tak expact ramai admire die kat skola.. first day masuk skola mcm anak ikan baru tangkap ! segar you... hahaaa...everyone like him.. termsuk la yg bercerita ni.. lalalaa.. hee, but, who am i ? lagi pn die da ade yang punye.. so korang2 tu hanye melihat dari jauh la yerr.. :) 
HAH ! nak d jadikan story panas.. hari skola kite ade buat hari sukan, so die sbagai guru sukan mnjadi pngurus padang... then.......... semua orang bawak camera masing2, apelagi admire beroperasi la.. eiya tompang skaki, wlaupun kite tak mampu nak beli SLR kan.. heee.. :)  jap jap jap eh !


jeng jeng jeng !!

ni la die jejaki terpilih tu.. :) he look handsome guy right.. ? hahaa,, gedikk en en en... ala  da last year.. tak kesah laa..  if he now about the story pon.. i dont care.. because i really her want to know.. heheee,, harap la die tak marah.. oke. act banyak lagi gamba die nak upload.. tuggu2 tau.. heee...

tapi buat mase ni tujela dulu.. takut banyak2 nti takut die mara pulaa.. hee.. (eiyasangtperasanlaaa...) hahahaha...
. uuuuu... dengan bulu matanye yang lentik, tough babe.. (ciri2lelakiidamanku..) haha, dengan smily die.. oww GOD ! kau tlah mncipta manusia yang indah untuk d lihat dan di cintai .. lucky to kak dyla cibi cos dapat mnguasai abng ijan... act cg Raffizan omar ni  student saas dulu.. n die penah pegang atlit terbaek saas tahun 2008 tak salah laa... lagi la bangge dalam hati ni.. walaupun tadea kono mngono pn aku ngn die en. tapi tak pe laa.. akhir skali die mngajar tempat die blaja suatu ketika dahulu kan :) okayh ! penat beleter panjang2 nak tahu lebih lagi pasal admire ni.. dtg2 la SAAS untuk melawat die..hahaha(sematemate) sakai.. ! okay ! lastly i want to thank nadhirah aidil cos da snap kan pic utuk semua, tapi eiya tlah mggunakannya dengan baek dan berfaedah.. hahahah..
HARAP WARGA SAAS DAPAT BACE RAMAI2.. :)



No comments:

Post a Comment