Saturday, 14 April 2012

opening spa ! n orng baru lagii.. hahaha.. ta tahu laa... :)

assalamualaikum !

 

lame nye tak mncarut kat sarang semut saye niee.. haha, rindu nak menaip lorhh.. kuikuikui ! btw. nak citer dari awal mmg ta abes la kann ? so kite start dari ptng tadi eh ?

pagi2 lagi da bangun sbb ade karnival kat sekola.. mmg pnat gile babengg ! sakit tulang blakang ta abs lagi rase sampai skang.. walaupun sempat tdow jap ptg tadi..pastu tejerit2 pggl costumer lagi... huu' akhirnye habes semua sandwish dan float dijual ! dengan hasil usaha ustazah dan keluarga saya.. :) (5gigh) sangt mnyeronkkan.. lebih2 lagi karnival akhirtahun untuk kami yang tingkatan 5.. sedehhh.. :')

tapi nak cm mne kann ? haa' g satu nihh !! alarrghhh .. haha. jap ea bagi satu klu dulu.. hahh

wwwooaaaa !!

 

tu die ? sape kan ? nak tahu kan ? kawan je ponn !! haha, kawan baek aku yg aku sngt sayang2 gile babeng ! tapi, nak buat cnea? die mnat orng laen ..? hahah, gurau2 :) ni time kat karnival aku dalam keletihan hamper nak mati.. naseb die ade buat tumbuk2 ! haha, maceh busukk ! :) die ni kadang2 buat aku sayng tak nak lepas ! tapi slalu buat aku sakit hati sampai aku rase nak simbah acid je kat muke die ! bia cacat sumur hdopp ! tak sampai hati la pulakk kan.. naseb la aku jenis open auww.. !! kalau pompaun laen.. da tacing seribu hari ngn kau ! baru tekial2 kauu !! eee.....

oke dah ! abes. patu balek karnival kne tlong umi pulak die pnye spa ade buat opening.. '' OH PENING''  oke sakai, hahaha.. mmg pnat badan aku satu hari nie.. huu' oke japp ! ni time da wangi, gamba kat atas tadi tu nga bsukk ! :P

 

boo !

 

ni keluarga saya selama dua tahun.. :') walaupun kadang2 agak terase hati dengan dorang.. tapi, aku diam kan je.. positiff kann ?? :) hee' yg puteri yang pakai tudung style langsir kat tengah2 tu klas laen act ! tapi die pun family saye jugakk.. tapi time dalam bas ayah die.. (pakcikkusop) hehehe...

ade lagii.. jap ehh.. :)

 

tak tahu laa.. hahah..

 

amboii.. !! coner2 plakk ! rapat skit.. haa' da kne sangt la tuee kann ?? hahaa... secocok kan dorang nie.. dorang noe act suke same suke .. tapi due2 da adew pasangan masing2.. sayang.. :) tapi tapeaa.. semoge bahagia slalu yee eykin n harunn.. :)) haa' ade lagi jap ! baekk punyeee.. :)

 

ahaha !

 

tengokk !! bahagia kann ? :') suke sangt tengok dorang happy cam ni ? :)

kesakaian melande time balik ! hahah...

 

oke :)

 

tengok betape tak sopannye anak zol niee.. dan tengok la da kantoii.. yang die tak mandi sbelom dtg spa saye.. tapi tapeaa.. die nye pasal ! saye senyum jeaa.. :) ee... tunjuk2 te**k pulak gilerr nie.. plik2.. mne kau blaja pon aku tak tahu laaa !!! jap2 haha

 

haa'

 

baru btoii yang niee... :) sopan kan kami.. yg pnting aku lagi handsome arr dari die ! boo faaezz !! boooo...

haahahah.. gurau2 la sayang !! adoii.. tak tahu nak cakap ape ngn kau niee.. sambil menuggu tu kan eiya? baek kau cuci mate lu doee.. tapi die tetap d sini (h***) .. hahahah... puihh ! eiya jiwang siott ! tak sangke aku.. :) hahahah.... sakai melanda bhaaaa ! FAEZ ZOL i lap u sengal ! aku tahu aku tak cam pompuan laen yang lemah lembut.. sopan santunn ! aku ni pompuan liar weyhh !! arap kau tak mnyesal laaa enn ? jgn nati da nak kawen ? kau mnganjing ! tak tahu la aku nak cakap apee.. tesenyum la aku jawab die.. :')..

full stopp ! oke abes dahh.. nati free kite cembang2 agy auww !!

baboii !! :*




No comments:

Post a Comment